Rozgrywka #6 Śmierć niewinnych powodem satysfakcji
5 posters
Strona 10 z 11
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Rozgrywka #6 Śmierć niewinnych powodem satysfakcji
I jeszcze jedno... Mordercą to Ty nie jesteś, Jinta. Jeżeli wiesz o czym mówię
Kazuhaki- Administrator
- Liczba postów : 258
Monopunkty : 11
Proszę o ostateczną decyzję kolorem miśku. Rób jak uważasz, ale to smutne, że jestem obarczany winą.
Jinta- Super licealista
- Liczba postów : 150
Monopunkty : 24
Tak, ja również
Kazuhaki- Administrator
Oj, Kazuhaki.... A z resztą niezależnie co zrobi i tak wszyscy zginiecie. c: Prędzej, czy później.
Ostatnio zmieniony przez Jinta dnia Czw Lut 12, 2015 8:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jinta- Super licealista
Głosuj na kogo chcesz.
Jinta- Super licealista
Myślisz, że nie wiem, że celowo stworzyłeś sytuację bez wyjścia?
Kazuhaki- Administrator
Ależ oczywiście, że jest wyjście. Jedno dobre wyjście, które na 99% nie zostanie wykorzystane.
Jinta- Super licealista
Myślałem, że się nie nabierzesz. Jinta, tylko my wiemy kto jest prawdziwym mordercą
Kazuhaki- Administrator
Na co się nie nabiorę? Albo się gubisz, albo myślisz tak samo, jak ja. Z resztą, werdykt już się zbliża. Misiu ma 3 drogi wyjścia, z czego 2 mi pasują, a o tej jednej nawet nie pomyśli.
Jinta- Super licealista
Jinta- Super licealista
Zobaczymy kto się gubi Poza tym ma dwa wyjścia z tej sytuacji, żebyśmy MY mieli jakieś szanse.Gubisz się.
Kazuhaki- Administrator
Dla ciebie są 2, dla mnie 3. A "gubienie się" zostało zedytowane.
Jinta- Super licealista
Dla ciebie są 2, dla mnie 3.
I są one dokładnie mi znane
Kazuhaki- Administrator
Gratulacje!! Przegraliście..! xKenjiHS może teraz tylko powiększyć swoją kolekcję figurek. Miłego powrotu do domu!
Zacznijmy od tego jak się cała fabuła potoczyła:
• W dniu przyjścia oczywiście każdy musiał dojść do swojego pokoju, Misiek podczas tej drogi wypalał ostatniego papierosa gdzie potem go wyrzucił na podłogę - zmyłka, utrudnienie śledztwa
• Kenji wracał do pokoju wraz z Seiko więc postanowił zajrzeć z nią do jej pokoju, przy czym gdy ona poszła do toalety więc postanowił pogrzebać w zamku aby się nie dało go zamknąć. - nie pisałem tego, przykro mi pu-pu
• Dzień później Kenji postanawia zacząć mord. Postanawia wejść do pokoju Seiko i poprosić ją o zaprowadzenie go do łaźni bo nie umie jej znaleźć, (nawet nie zorientowała się, że coś jest nie tak z zamkiem) Kenji postanawia ogłuszyć ofiarę i zanieść ją do damskiej przebieralni - nie pisałem lecz Kazuhaki podpowiedział, podpucha aby zmylić was, że mogła to być Rainbow (nie udana przy okazji..)
• Wskazówka #5 - przenoszona? Kenji na tyle pomyślał, że zostawienie jej w takim miejscu nie da żadnego rezultatu, przeniósł ją do kabiny prysznicowej (nie wiadomo czy coś z nią zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°) - zboczeniec jedny.)
• Banknot - jedna z rzeczy którą Kenji miał wraz z przyjściem do szkoły. (pewnie myślał, że będzie sklepik szkolny..) Utrudnienie śledztwa.
To tyle, gratulacje. Mam nadzieję, że mimo mojej głupoty w pisaniu fabuł (Możecie to dostrzec czytając cały ten post) podobała wam się narazie najdłuższa w historii gier na tym forum rozgrywka 6.
No to co? Wypadałoby dać monopunkty!
MP +1 dla Rainbow. - Udział w rozgrywce.
MP +1 dla Misiekmasterq - Udział w rozgrywce.
MP +20 dla xKenjiHS - Jako morderca, wygrał.
MP +5 dla Kazuhaki oraz Jinta - Za bardzo ciekawe posty, dobrze przemyślane możliwości. Po prostu mogę wam dać medal Monokumy.
MP +1 dla SeikoSayuki - Udział w rozgrywce.
Zacznijmy od tego jak się cała fabuła potoczyła:
• W dniu przyjścia oczywiście każdy musiał dojść do swojego pokoju, Misiek podczas tej drogi wypalał ostatniego papierosa gdzie potem go wyrzucił na podłogę - zmyłka, utrudnienie śledztwa
• Kenji wracał do pokoju wraz z Seiko więc postanowił zajrzeć z nią do jej pokoju, przy czym gdy ona poszła do toalety więc postanowił pogrzebać w zamku aby się nie dało go zamknąć. - nie pisałem tego, przykro mi pu-pu
• Dzień później Kenji postanawia zacząć mord. Postanawia wejść do pokoju Seiko i poprosić ją o zaprowadzenie go do łaźni bo nie umie jej znaleźć, (nawet nie zorientowała się, że coś jest nie tak z zamkiem) Kenji postanawia ogłuszyć ofiarę i zanieść ją do damskiej przebieralni - nie pisałem lecz Kazuhaki podpowiedział, podpucha aby zmylić was, że mogła to być Rainbow (nie udana przy okazji..)
• Wskazówka #5 - przenoszona? Kenji na tyle pomyślał, że zostawienie jej w takim miejscu nie da żadnego rezultatu, przeniósł ją do kabiny prysznicowej (nie wiadomo czy coś z nią zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°) - zboczeniec jedny.)
• Banknot - jedna z rzeczy którą Kenji miał wraz z przyjściem do szkoły. (pewnie myślał, że będzie sklepik szkolny..) Utrudnienie śledztwa.
To tyle, gratulacje. Mam nadzieję, że mimo mojej głupoty w pisaniu fabuł (Możecie to dostrzec czytając cały ten post) podobała wam się narazie najdłuższa w historii gier na tym forum rozgrywka 6.
No to co? Wypadałoby dać monopunkty!
MP +1 dla Rainbow. - Udział w rozgrywce.
MP +1 dla Misiekmasterq - Udział w rozgrywce.
MP +20 dla xKenjiHS - Jako morderca, wygrał.
MP +5 dla Kazuhaki oraz Jinta - Za bardzo ciekawe posty, dobrze przemyślane możliwości. Po prostu mogę wam dać medal Monokumy.
MP +1 dla SeikoSayuki - Udział w rozgrywce.
Nakhitto- Administrator
- Liczba postów : 114
Monopunkty : 54
Oczywiście, ale jedna opcja jest wielką niewiadomą.
Jinta- Super licealista
Mistrz manipulacji xd dziękuję pozdrawiam. Dzięki Jinta za nazwanie mnie mądrym xd
xKenjiHS- Licealista
- Liczba postów : 74
Hahaha! Mój cel został osiągnięty. Wciąż uważam, że jesteś mądry.
Jinta- Super licealista
Heheh Mój również został osiągnięty, dziękuję bardzo. Pozdrawiam!
Kazuhaki- Administrator
Wejdź na chwilę na fb.
Jinta- Super licealista
Jinta - odbierz zaproszenie. Mam sprawę.
Nakhitto- Administrator
- Liczba postów : 114
Monopunkty : 54
Jinta- Super licealista
To teraz czas na kilka wyjaśnień z mojej strony. Podejrzeń nabrałem, gdy Jinta wyznaczył Kenjego kolorem czarnym, który według niego nie był kolorem. Wyobraźmy sobię sytuację, w której piszę białą kredą po tablicy. Jeżeli kolor znajduje się na tle to jest to kolor czy nie? Biorę niebieską kredę. To teraz jest to kolor czy nie? To już zostawiam do własnej interpretacji, a teraz czas przejść do gwoździa programu.
Gdybym zagłosował na Kenjego znowu to wtedy wyszlibyśmy z tego wszyscy - dobrze dla Jinty
Gdy Misiek zagłosował na Jinte jego "cel" został osiągnięty. - własna satysfakcja kosztem innych.
Sam nie chciał, żeby Mononiedźwiedź głosował, bo byłoby to dla niego niewygodne.
Głos nie został oddany
Twoja.
Gra
I straciłeś.
Kiedy?
2-2-0-0-0 + 1
I teraz każde wyście dla Ciebie jest dobre.
Nie było żadnej luki.
I tutaj moment, w którym sam się przyznajesz do manipulacji.
I w tym momencie, twój cel został osiągnięty. Na szczęście nie zagłosował na Kenjego no bo w końcu podwójna satysfakcja.
Tak jak mówiłem, wiedziałem, że to nie Ty jesteś mordercą.
Oczywiście było wyjście, ale dawałem Ci złudzenie, że o tym nie wiem.
I na koniec chciałbym poprosić o nie powtarzanie takich sytuacji. Regulamin zostanie wkrótce zaktualizowany.
Gdybym zagłosował na Kenjego znowu to wtedy wyszlibyśmy z tego wszyscy - dobrze dla Jinty
Gdy Misiek zagłosował na Jinte jego "cel" został osiągnięty. - własna satysfakcja kosztem innych.
Sam nie chciał, żeby Mononiedźwiedź głosował, bo byłoby to dla niego niewygodne.
Wtedy tylko ja zagłosowałem. Specjalnie...Oczywiście, że nie. Ile osób zagłosowało?
I znowu.Napisałem aby napisać posta z treścią werdyktu, lecz najlepiej z kolorem.
To zależy jak definiujesz kolorPodczas trwania szkolnego sądu gracze głosują na wybraną osobę, pisząc jej imię w kolorze, np: Kowalski
UWAGA: MOŻNA uznać.[...]można uznać, że nie jest to barwa / kolor, lecz ich zupełny brak.
misiekmasterq napisał:Głos na xKenjihs
Głos nie został oddany
To samo w sobie jest bzdurą.Równie dobrze papier z wyciętym kółkiem na środku przyłożony do żółtej ściany staje się białym papierem z żółtym kółkiem. Bzdura.
Satysfakcji...Mała podpowiedź: nie sądzicie, że psychopata może chcieć śmierci wszystkich uczniów?
I tu zaczyna się moja gra.W Takim razie Kenji jeszcze nie oddał głosu. Musi go zaznaczyć KOLOREM
Kazuhaki - głos na Jinta
Misiek - głos na Kenji
Jinta - głos na Kenji
Kenji - Jinta
Rainbow - ??
W tobie nadzieja Rainbow.
Tu też.Rainbow, jak zagłosujesz na Jinte to wygramy.
Psychopata może chcieć zabić wszystkich, nawet swoim kosztem. A najprostszy sposób to zrobienie z siebie mordercy.
Twoja.
HehehehKazuhaki Wgl się nie udzielał . Jak dla mnie nie może
Proszę Cię, dajesz mordercy szansę na wygraną.
Gra
A najprostszy sposób to zrobienie z siebie mordercy.
To nie ma sensu, tylko na tym stracisz.
I straciłeś.
Kazuhaki sam chciałeś zabić miska
Kiedy?
I tutaj punkt kulminacyjny. Wiedziałem, że uda mi się przekonać Rainbow, żeby ilość głosów była na równi. Wtedy wychodzi sytuacjaGłos na Jinta
Misiek może głosować.
2-2-0-0-0 + 1
I teraz każde wyście dla Ciebie jest dobre.
Jednak chciałbym usłyszeć kto to.Rainbow., bardzo ciekawe. Jak na razie jesteś 2 najbardziej interesującą osobą na forum.
Jest wręcz urocza, ale jest w niej mała luka, Jinta
Nie było żadnej luki.
Oj kolego, kolego. Mylisz słowa. To nie luka, to zamierzone działanie, takie rzucenie kamyczka, który ciągnie za sobą lawinę.
I tutaj moment, w którym sam się przyznajesz do manipulacji.
Wiedzieliśmy, że Kenji jest mordercą.No tak Chciałeś, abym zrobił wrażenie mordercy. Teraz Kenji stoisz po jego stronie, ale nie zapominaj, że on nieoficjalnie, ale jednak głosował na Ciebie.
Wychodzi kolejny sposób na satysfakcję.Po pierwsze nic mu to nie da. Po drugie napisał to specjalnie, żeby wszyscy myśleli, że jest on psychopatą i celowo jako niewinny chce obarczyć siebie.
misiekmasterq napisał:Jinta
I w tym momencie, twój cel został osiągnięty. Na szczęście nie zagłosował na Kenjego no bo w końcu podwójna satysfakcja.
I jeszcze jedno... Mordercą to Ty nie jesteś, Jinta. Jeżeli wiesz o czym mówię
Tak jak mówiłem, wiedziałem, że to nie Ty jesteś mordercą.
Myślisz, że nie wiem, że celowo stworzyłeś sytuację bez wyjścia?
Oczywiście było wyjście, ale dawałem Ci złudzenie, że o tym nie wiem.
Chyba myślę tak samo, ale mi nie zależy na własnej satysfakcji, tylko na zwycięstwie grupy.Na co się nie nabiorę? Albo się gubisz, albo myślisz tak samo, jak ja. Z resztą, werdykt już się zbliża. Misiu ma 3 drogi wyjścia, z czego 2 mi pasują, a o tej jednej nawet nie pomyśli.
Tak naprawdę było jedno.Zobaczymy kto się gubi Poza tym ma dwa wyjścia z tej sytuacji, żebyśmy MY mieli jakieś szanse.
Dla mnie jest jedno.Dla ciebie są 2, dla mnie 3. A "gubienie się" zostało zedytowane.
I na koniec chciałbym poprosić o nie powtarzanie takich sytuacji. Regulamin zostanie wkrótce zaktualizowany.
Kazuhaki- Administrator
Jasne. Nie grałem dla zwycięstwa, a dla grania i satysfakcji. Parę rzeczy się nie zgadza, ale większość jak najbardziej poprawna. Tak jak myślałem, częściowo byliśmy przeciwko sobie, a częściowo współpracowaliśmy, brawo. Było bardzo przyjemnie. Co do "luki": była, ale nie dotyczyła ciebie. Miałeś fart, że wybrałeś str.9, gdzie rzeczywiście luka była, heh. Reszty niezgodności nie chce mi się opisywać, ale nie było ich wiele. Co do satysfakcji, w razie remisu właściwie nie wiedziałem co by się stało, więc trudno powiedzieć, czy to dobra opcja.
Co do zakazu takich sytuacji, to nie jest najlepszy pomysł. Zawężyłoby to pułap możliwości.
Co do zakazu takich sytuacji, to nie jest najlepszy pomysł. Zawężyłoby to pułap możliwości.
Jinta- Super licealista
Również uważam, że była to jedna z najlepszych gier. Złoty użytkownik się zapowiada
Momentami trudno mi było Ciebie dogonić.
Oczywiście zapraszamy do zapisywania się do rozgrywki numer 7, którą prawdopodobnie poprowadzi użytkownik!
Momentami trudno mi było Ciebie dogonić.
Oczywiście zapraszamy do zapisywania się do rozgrywki numer 7, którą prawdopodobnie poprowadzi użytkownik!
Kazuhaki- Administrator
Użytkownik...? Który?
Jak myślisz
Jak myślisz
Jinta- Super licealista
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics