Wygląd Postaci
3 posters
Strona 1 z 1
Wygląd Postaci
Hej~!
Jako, iż lubię rysować, a w to forum już się nieźle wkręciłam, to mam pewną prośbę x3 Albo propozycję
Jakby komuś się chciało zastanowić troszkę nad swoją postacią i opisać mniej więcej jej wygląd, to byłabym wdzięczna Może czasem poszkicuję, albo coś w ten deseń ;-;
Jako, iż lubię rysować, a w to forum już się nieźle wkręciłam, to mam pewną prośbę x3 Albo propozycję
Jakby komuś się chciało zastanowić troszkę nad swoją postacią i opisać mniej więcej jej wygląd, to byłabym wdzięczna Może czasem poszkicuję, albo coś w ten deseń ;-;
SeikoSayuki- Początkujący
- Liczba postów : 42
Monopunkty : 16
Re: Wygląd Postaci
Spoko pomysł
Nakhitto- Administrator
- Liczba postów : 114
Monopunkty : 54
Myślałem nad obrazkami przedstawiającymi miejsce zbrodni i wtedy by się je wrzucało, żeby gra nabrała klimatu.
Kazuhaki- Administrator
- Liczba postów : 258
Monopunkty : 11
Oo, to dobry pomysł.
No i czekam, może komuś będzie się chciało co nieco wymyślić więcej o postaci Przy okazji gra nabierze trochę 'realizmu', łatwiej się będzie wczuć, według mnie
No i czekam, może komuś będzie się chciało co nieco wymyślić więcej o postaci Przy okazji gra nabierze trochę 'realizmu', łatwiej się będzie wczuć, według mnie
SeikoSayuki- Początkujący
- Liczba postów : 42
Monopunkty : 16
To moglibyśmy prosić jakiś twój przykładowy rysunek? Może być twoja postać, albo miejsce zbrodni z poprzednich gier.
Kazuhaki- Administrator
- Liczba postów : 258
Monopunkty : 11
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: